Raseborgs stad söker en socialarbetare inom barnskyddet till enheten barn- och familjetjänster.

Kom med i vårt team och utveckla verksamheten och arbetsmetoderna inom barnskyddet vid enheten barn- och familjetjänster i Raseborg. Produktionen av social service är indelad enligt följande: barn- och familjetjänster, vuxensocialarbete och handikappservice samt invandrarbyrån.

Enheten barn- och familjetjänster består av sex socialarbetare, åtta familjearbetare, två barnatillsyningsmän, en kanslist och enhetschef. Enhetens arbetsutrymmen finns i Ekenäs, mottagningspunkt finns även i Karis.

Behörighet enligt lagen om yrkesutbildade personer inom socialvården 817/2015, samt goda kunskaper i svenska och finska. Tidigare arbetserfarenhet inom det reparerande barnskyddet räknas som merit. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Arbetet är långsiktigt och du arbetar mycket i mångprofessionella team. Det finns möjlighet till arbetshandledning.
Lönesättning enligt AKTA och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader. Tillgång till egen bil är en fördel.

Utdrag ur brottsregistret bör uppvisas enligt lagen om brottsbakgrunden hos personer som arbetar med barn.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i  lagen om smittosamma sjukdomar.

Mera information ges av enhetschef Theresa Vihlman, tfn 019-289 2266, epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kontakta så berättar jag mera!

Ansökningarna görs elektroniskt via stadens hemsida. Ansökningstiden går ut 25.3.2019 kl. 15.00. Länk till den elektroniska ansökningsblanketten och anvisningar hittar du här: http://careers.raseborg.fi.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.